Marjolein

Emjepe = Marjolein Purmer

Emjepe staat voor M.J.P, of te wel de initialen van mijn naam. Emjepe is dus Marjolein Johanneke Purmer. In de zomer van 2021 heb ik besloten om voor mij zelf te beginnen, na jaren voor verschillende werkgevers gewerkt te hebben.

Na mijn studie maatschappelijk werk en dienstverlening ben ik in de gehandicaptenzorg gaan werken. Dit heb ik bijna 14 jaar, op verschillende werkplekken, met veel plezier gedaan.

Omdat ik me graag verder wilde ontwikkelen ben ik destijds de Master Pedagogiek gaan doen. Met het diploma op zak ben ik op zoek gegaan naar een werkplek die meer passend was bij deze studie. Zo ben ik in 2017 terecht gekomen in de huiswerkbegeleiding.

Gedurende deze jaren heb ik de cursus Rots&Water gevolgd, waardoor ik gecertificeerd trainer ben en heb ik de curssussen kindercoaching en jongerencoaching afgerond.


Met alle ervaring uit zowel de gehandicaptenzorg als de huiswerkbegeleiding en alle cursussen die ik inmiddels heb afgerond, sla ik met Emjepe een nieuwe en andere weg in. Ik vind het een mooie uitdaging om kinderen en jongeren op hun eigen niveau te coachen zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen.


In mijn vrije tijd geef ik hockeytraining aan jongeren en volwassen met een verstandelijke beperking. Ook organiseer ik, als vrijwilliger van de YMCA, vakanties voor senioren.