Studie
begeleiding

"Goede hulp om te leren plannen en te leren hoe je kunt leren. Fijne benadering naar de kinderen. Echt een aanrader!"

ouder van een leerling

Studiebegeleiding

Het volgen van onderwijs op het voortgezet onderwijs is lang niet voor alle leerlingen een makkelijke opgave. Er worden steeds hogere eisen aan hen gesteld. En naast school moet er ook nog tijd zijn voor een sociaal leven, sport en andere hobby's. Hierdoor kan het schoolwerk nog wel eens in de knel komen.

Vaak wordt gezegd dat leerlingen zelf verantwoordelijk zijn het maken en leren van hun huiswerk. Uiteraard is dat zo, maar bij het plannen en organiseren van hun schoolactiviteiten hebben zij, zeker de eerste schooljaren, ondersteuning en begeleiding nodig.

Emjepe heeft ruimte ervaring in het begeleiden van leerlingen met een stoornis in het autistisch spectrum of AD(H)D. Voor hen kan het volgen van regulier onderwijs een uitdaging zijn, waarbij zij (specifieke) ondersteuning kunnen gebruiken.

Individuele begeleiding achter je eigen bureau

Bijles aan huis

Heb je een vraag over de individuele studiebegeleiding, neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder. Een afspraak maken voor een kennismaking kan door het sturen van een mailtje naar info@emjepe.nl

Informatie en aanmelden studiebegeleiding

Bij individuele studiebegeleiding besteden we vooral aandacht aan de vakken die lastig vindt. Daarnaast kijken we ook naar hoe je het beste voor bepaalde vakken kunt leren en maken we, indien wenselijk en noodzakelijk, samen een planning. Loop je vast met het maken en leren van je huiswerk en weet je niet hoe je het moet aanpakken dan is deze begeleiding wellicht iets voor jou! 

Voor de individuele begeleiding kom ik graag bij je thuis. Zo krijg je de begeleiding in je eigen vertrouwde omgeving. Na je aanmelding maken we een afspraak voor een kennismaking. In dit gesprek kijken we samen waar je begeleiding bij kunt gebruiken. Na dit gesprek kun je beslissen of je door wilt gaan met de begeleiding of niet. 

Voordat we definitief starten met de begeleiding maken we afspraken over hoe vaak en wanneer je begelelding wil. Dit kan elke week zijn, maar ook één per twee weken of één keer per maand.

Heeft u een vraag of wilt u informatie? Stuur gerust een mailtje of appje. Bellen mag uiteraard ook!