Kindercoaching & Studiebegeleiding
                                        

Emjepe = Marjolein Purmer

Emjepe staat voor M.J.P, of te wel de initialen van mijn naam.
Emjepe is dus Marjolein Johanneke Purmer.

In de zomer van 2021 heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen, na jaren voor verschillende werkgevers gewerkt te  hebben. 

Na mijn studie maatschappelijk werk en dienstverlening ben ik in de gehandicaptenzorg gaan werken. Dit heb ik bijna 14 jaar, op verschillende werkplekken, met veel plezier gedaan. Omdat ik me graag verder wilde ontwikkelen ben ik destijds de Master Pedagogiek gaan doen. Met het diploma op zak ben ik toen op zoek gegaan naar een werkplek die meer passend was bij deze studie. Zo ben ik terecht gekomen in de huiswerkbegeleiding, waar ik de laatste 4 jaar gewerkt heb. Gedurende deze jaren heb ik de cursus Rots&Water gevolgd, waardoor ik gecertificeerd trainer ben en heb ik de cursus kindercoaching afgerond
 

Met alle ervaring uit zowel de gehandicaptenzorg als de huiswerkbegeleiding en alle cursussen die ik inmiddels gevolgd heb, sla ik met Emjepe een nieuwe en andere weg in. Ik vind het een mooie uitdaging om jongeren op hun eigen niveau te coachen zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen.


In mijn vrije tijd geef ik hockeytraining aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Ook organiseer ik, als YMCA-vrijwilliger, vakanties voor senioren.

E-mailen
Bellen
Info