Kindercoaching & Studiebegeleiding
                                        

Rots & Water

Rots & Water is een psychofysieke weerbaarheidstraining voor jongens en meisjes. Het programma heeft als doelstelling de communicatie -en sociale vaardigheden te vergroten, het voorkomen en/of verminderen van sociale problemen en het bevorderen van het welbevinden van kinderen en jongeren.

De kinderen leren hun lichaam, emoties, zichzelf en de ander beter kennen.


De training heeft een fysieke invalshoek: Leren door te doen, te ervaren en te voelen. Kinderen leren stevig staan voor het maken van keuzes en krijgen meer controle over hun emoties. Ze ontwikkelen fysieke, mentale en sociale weerbaarheid en vergroten hun zelfvertrouwen, zelfreflectie en zelfbeheersing.


Rots & Water kwaliteiten

Binnen het Rots & Water concept wordt uitgegaan van rotskwaliteiten en waterkwaliteiten.  Voorbeelden van rotskwaliteiten zijn bijvoorbeeld: zelfvertrouwen, doelgericht, doorzetten, weten wat je wilt, staan voor je mening en durven en doen. Onder waterkwaliteiten vallen:  behulpzaam, denken aan de ander, contact maken, flexibel, luisteren en zelfbeheersing.

            

Rots & Water training

Emjepe biedt Rots&Watertrainingen voor jongens en meisjes vanaf 9 jaar. 
De training bestaat uit 8 lessen van 1 uur. Er wordt gewerkt in groepen van minimaal 5 en maximaal 10 kinderen. Zo is er voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding. De training vindt plaats in een gymzaal in Enschede.

Vanwege de maatregelen mbt corona is op dit moment nog niet duidelijk wanneer er een Rots & Water training zal starten.


Informatie en aanmelden Rots & Water

Voor meer informatie en/of het aanmelden voor een cursus kun je een mail sturen naar info@emjepe.nl

rots en water instituut weerbaarheid


Meer achtergrondinformatie over Rots&Water kunt u vinden op www.rotsenwater.nl

 

E-mailen
Bellen
Info