Kindercoaching & Studiebegeleiding
                                        

Huiswerkbegeleiding

Bij de huiswerkbegeleiding kan een leerling in een rustige omgeving zijn of haar huiswerk leren en maken. De leerling kan direct uit school bij Emjepe terecht. Bij binnenkomst nemen we de dag even door en na een korte pauze kan de leerling aan de slag.

Leerlingen kunnen 1, 2 of 3 keer per week bij Emjepe terecht. De begeleiding vindt plaats in een groep. Dit betekent dat er ongeveer 4 tot 8 leerlingen tegelijkertijd zijn.


Bij Emjepe wordt veel aandacht besteed aan het leren leren. Welke manier van leren past bij jou, hoe leer je goed voor een toets en hoe maak je een goede planning en houd je je er ook aan. Als een leerling deze vaardigheden onder de knie heeft, dan zal het al een stukje makkelijker gaan. Daarnaast is er uiteraard ook begeleiding bij de vakken die lastig zijn en waarbij extra instructie nodig is.

Uitgangspunt bij de begeleiding is een positieve benadering, waarbij we samen gaan uitzoeken waar de sterke punten liggen en deze gaan gebruiken om de resultaten te verbeteren.
Wanneer een leerling een aantal succeservaringen heeft gehad, is dit vaak al genoeg om zo gemotiveerd te raken dat ze (weer) plezier krijgen in het leren. Dit is het doel dat we uiteindelijk willen bereiken!


De tarieven staan vermeld op deze pagina.


Locatie huiswerkbegeleiding

De huiswerkbegeleiding wordt gegeven aan de Smitterijhof 2 in Haaksbergen. Daar zitten we bij Remikids in het gebouwE-mailen
Bellen
Info